Met hart en ziel geloven

Met Hemelvaart en Pinksteren ging ik kamperen. Dat betekent in een bosrijke omgeving genieten van de natuur en van de gezelligheid van familie om me heen. Een plek waar ik dan heel graag heenga is ‘de Oase’. Zo doopten we als kind ooit de open plek in het bos waar soms water te vinden is. Vroeg in de morgen, als de vogels om het hardst fluiten en het zonlicht net doorbreekt, is dat een ideale omgeving voor inspiratie…

Op Pinkstermorgen werd ik wakker met een liedje in mijn hoofd: Met hart en ziel geloven. De tekst daarvan schreef ik een paar jaar geleden en Elise Mannah maakte er een lied van. Met de beelden van de Oase nog in mijn hoofd (en op mijn camera) kreeg ik daarna zin om het een met het ander te combineren. Ik maakte er een video van en zocht ook andere passende foto’s bij het lied. Hierbij het resultaat!

Enkele jaren geleden maakte Elise Mannah een lied van mijn gedicht:? Met hart en ziel geloven ?Geïnspireerd ? heb ik er vandaag afbeeldingen (met dank aan Marion) en foto’s bij gezocht. Hierbij het resultaat. ✨☀️Fijne Pinksterdagen!☀️✨

Geplaatst door Yvonne Bastmeijer-Blonk op Zondag 9 juni 2019
error: